logo.jpg Kjær, Sass Homann , Bonefeld og Ravn 

 

 

 

Influenza vaccination fra 1.11. - 15.1., gravide indtil slutningen af februar:

Alle borgere på 65 år eller ældre, alle førtidspensionister, gravide i 2. og 3. trimester samt personer med visse kroniske sygdomme kan vaccineres vederlagsfrit. Øvrige kan vælge vaccination til selvbetaling, se venligst under "priser" .

Vaccination kan gives ved fremmøde i praksis alle hverdage 09-12 og 14-16. Vaccinen virker 6-12 måneder. 

 

Midlertidig kighoste vaccination til gravide i 3. trimester fra 1.11.2019 indtil 31.1.2019

Pga. relativ høj forekomst af kighoste aktuelt har Sundhedsstyrelsen indført en midlertidig kighoste vaccination af gravide i 3. trimester. Dette for at beskytte den nyfødte mest muligt frem til dennes første vaccination 3 måneder gammel.  Vaccinen gives i forbindelse med 3. graviditetsundersøgelse i typisk 32. uge. Gravide som allerede har været til 3. graviditetsundersøgelse per 1.11.2019 har mulighed for kighostevaccination ved en selvstændig konsultation. Der vaccineres med en difteri-stivkrampe-kighoste booster vaccine. Der gives én vaccination.

Rejse vaccination:

På adressen www.cdc.gov/travel/ kan du se hvilke vacciner der normalt anbefales, men det er meget ofte en god idé at drøfte vaccinationsprogrammet og eventuel malaria forbyggelse med din sædvanlige læge.  

Bemærk at rejsevaccinationer og rejsemedicinsk rådgivning ikke er en sygesikringsydelse, men en privat ydelse, som du selv betaler, som lægehuset kan, men ikke skal tilbyde.Vi tilbyder som hovedregel kun rejsevaccinationer til patienter, der er tilmeldt lægehuset.

Kontakt altid lægerne inden en rejsemedicinsk konsulation. Du kan med fordel benytte dig af e-mail konsulation og oplyse om  rækkefølge og varighed af destinationer. Husk at være i god tid, enkelte vacciner skal gives 2 gange inden afrejse, typisk med 1 måneds interval.

Du kan se priser for vacciner og rejsemedicinsk rådgivning under fanebladet "priser".

 

Børnevaccinationer:

Alder Vaccination
3 mdr. difteri-tetanus-kighoste-polio-Hib 1-hepatitis B** og PCV7* 1
5 mdr. difteri-tetanus-kighoste-polio-Hib 1-hepatitis B** og PCV7* 2
12 mdr. difteri-tetanus-kighoste-polio-Hib 1-hepatitis B** og PCV7* 3
15 mdr. MFR 1
4 år MFR 2
5 år difteri-tetanus-kighoste-polio revaccination**
12 år HPV x 2 

Lgehuset i Vester Sottrup   |   Lindevej 12 - Vester Sottrup   |   6400 Snderborg   |   Tlf 7446 7380   |   Fax 7346 5309
administration